Home » Vizsgadrukk tréning

Vizsgadrukk tréning

Ismerd fel, ha feszült vagy! Győzd le a stresszt!

Minden szülő ismeri azt a sokszor tehetetlenséggel párosuló érzést, amikor a gyermek feszült, dühös, izgul egy feladat, dolgozat miatt vagy épp a felvételi, érettségi előtt és szeretnénk neki segíteni, hogy levezesse a feszültségét és megnyugtassa magát, de úgy már minden jó tanács elhangzott. Úgy hisszük, ezen tudunk segíteni!

Már gyermekkorban érdemes tanulni a stresszről és a kezelésére rendelkezésre álló eszközökről, mert ha elég korán ismerik meg a gyerekek ezeket, akkor könnyebben megküzdenek a gyermekkor kihívásaival és talán kiegyensúlyozottabb felnőttek lehetnek a jövőben.

A rövid programunk célja:

  • a résztvevő képes legyen felismerni saját feszültségét és időben tudjon rá reagálni
  • rendelkezzen az ehhez szükséges alapvető stresszkezelési technikákkal
  • ne csak elméletben ismerje, hanem tudja alkalmazni is azokat a különböző helyzetekben.

Foglalkozásunk során felkeltjük a résztvevők figyelmét és tudatosítjuk bennük a stressz és a megfelelő kezelésének fontosságát és azt, hogy mindenki képes a saját belső feszültségét kezelni – és ez tanulható, fejleszthető képesség.

A képzés az alábbiakról szól:

  • mi a stressz és milyen fajtái vannak
  • a stressz testi és lelki hatásai
  • a stressz és saját magunk kapcsolata – ismerd fel ha feszült vagy!
  • a stressz jelentkezése gyermekkorban, iskolában
  • megküzdés a stresszel – stresszkezelés
  • egyszerű, eszközmentes stresszkezelési technikák megismerése és gyakorlása: légzéstechnikák, progresszív relaxáció, egyéni megküzdési potenciál és módozatok feltárása, pozitív gondolatok és a képzelet ereje

A képzést tartja:
Kovács Antal pszichológus, munka- és szervezet szakpszichológus

„A stresszel mindenki találkozik életében, nem lehet kikerülni, felkészülni lehet rá. Már egyetemi tanulmányaim elején megtapasztaltam, milyen hasznos a stresszről való tudás és milyen hatékonyak lehetnek egyszerű technikák is a kezelésében.  Számos területen dolgoztam mint tréner, oktató, szervezetfejlesztő és toborzás-kiválasztási szakember, ahol átéltem a különböző stresszforrások hatásait és sikeresen alkalmaztam másokon és persze magamon is a különböző eszközöket. Hiszem, hogy az információátadást, oktatást ebben a témában sem lehet elég korán kezdeni.”

Ezen a képzésen nincsen korhatár! Mindenkinek ajánljuk, akit stresszhatás ér, és szeretné megismerni ezeket a bárhol és bármikor elővehető stresszkezelő módszereket.

A tréning 2 alkalommal  2-2 órás foglalkozást jelent kis csoportban, amit minimum 4 fő jelentkezése esetén indítunk. A jelentkezés folyamatos, az időpontokat összehangoljuk.
Költsége 10 000 Ft / fő

Jelentkezés, további infók: 
06 70 3355756

felvetelizek@felvetelizek.hu

Jelentkezés


stresszkezelés

Hogy tetszett a tanfolyam?

"A tanfolyami órák nagyon sokat számítottak a felkészülésben, óráról órára éreztem a fejlődést. A tananyag nagyon átfogó és érthető volt, teljesen meg voltam elégedve az órákkal és azok menetével."

- Sz.P., nyolcadikos előkészítő