Home » Magunkról

Magunkról

 

Kedves Érdeklődők!

Kulcsárné Jószay Éva vagyok, a Szint Oktatási Stúdió alapítója. 1997-ben indítottunk először felvételi előkészítőket,s a felvételi rendszer változásaihoz  folyamatosan igazodva dolgozunk.  A Tóth Árpád Gimnáziumban dolgoztam tanárként, majd  igazgatóhelyettesként.Sok évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy az iskolarendszerű oktatás helyett a magánszférában dolgozom. Tapasztalataimat összegyűjtve létrehoztam a Szint  Oktatási Stúdiót, ahol felkészítjük a diákokat a középiskolai továbbtanulásra, illetve az azt követő nagy vizsgára, az érettségire.

Az általános iskolások magyar nyelvi kurzusait én vezetem. Olyan tanárokat sikerült megnyernem a Szint Oktatási Stúdió számára, akik Debrecen legkiválóbb középiskoláiban oktatnak, így teljes körű rálátásuk van mind az általános iskolai, mind a középiskolai tananyagra és vizsgarendszerre. Tanfolyamainkon átismételjük az írásbelire szükséges elméletet, de alapvetően gyakorlat-központú az oktatás. Az elért eredményekről folyamatos visszajelzést adunk. A szóbeli vizsgára – biológia, kémia, angol – nagyon alapos ismétléssel készülnek, írásbeli és szóbeli számonkérés is van.

A középiskolai felvételi vizsgákra való felkészítésben rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezünk. Számunkra az a fontos, hogy a diák abba az iskolába kerüljön, ahová vágyik, abba az osztályba, ahol a tehetsége ki tud teljesedni, ahol szeret tanulni.